Annemarie Borlind Eyebrow Crayon review

door Daphne - verdraaid mooi
annemarie-borlind-eyebrow-crayon-review

Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend. Daarom wil ik ze zoveel mogelijk on fleek hebben. Epileren is de basis, maar daarmee red je het natuurlijk niet. Daarom ben ik dol op het testen van wenkbrauwproducten. In dit artikel lees je de review over de Annemarie Börlind Eyebrow Crayon.

annemarie-borlind-eyebrow-crayon-review-2

Dit wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in vier tinten, namelijk Brown, Blonde, Brown Pearl en Light Stone. Ik laat je de laatstgenoemde tint zien.

annemarie-borlind-eyebrow-crayon-review-1

Aan de ene zijde vind je het wenkbrauwpotlood en aan de andere zijde een wenkbrauwborsteltje. Geen standaard borsteltje die aan alle kanten haren heeft, maar een eenzijdig borsteltje. Het heeft redelijk stugge haren, waardoor je de wenkbrauwharen makkelijk in model kunt kammen en het product wat kan uitvagen.

Swatch & ingrediënten

annemarie-borlind-eyebrow-crayon-swatch-light-stone

Het potlood is zacht en goed gepigmenteerd. Hierdoor kun je je wenkbrauwen gemakkelijk en snel intekenen. Ook kun je zowel dikke als dunne lijnen tekenen. Het ligt er maar net aan hoe hard je op het potlood drukt. Light Stone is een koele bruintint die voor mijn huid en haar een goede match is!

Deze Eyebrow Crayon heeft tal van verzorgende ingrediënten. Ik som ze voor je op:

  • Jojoba olie hydrateert.
  • Mango olie verbetert de elasticiteit van de huid en de souplesse.
  • Macdamia notenolie is ideaal voor de droge, ruwe en gevoelige huid door de olieachtige substantie.
  • Carnauba- en candelillawas beschermt en verzorgt de huid.
  • Moerasbloem olie stabiliseert het vochtgehalte van de huid.

Look & review Annemarie Börlind Eyebrow Crayon

Je gebruikt het potlood door eerst de wenkbrauwen met de kam applicator (het borsteltje) in opwaartse beweging te kammen. Daarna breng je het potlood aan door de vorm van de wenkbrauw te volgen. Daarna kam je de haren goed in vorm.

Hieronder zie je twee foto’s Op foto één heb geen product op mijn wenkbrauwen en heb ik ze puur in vorm gekamd. Op de tweede foto heb ik de Eyebrow Crayon aangebracht.

annemarie-borlind-eyebrow-crayon-review-3 annemarie-borlind-eyebrow-crayon-review-4

Ik houd van strakke wenkbrauwen. Voor mij hoeft het er niet per se natuurlijk uit te zien. Alleen door de perfect matchende kleur van dit potlood en door het gebruiksgemak, waarmee ik strakke lijnen kan tekenen, heb ik het idee dat ik alsnog best of both worlds heb!

annemarie-borlind-eyebrow-crayon-look

Doordat het potlood vrij zacht is, kun je erg snel werken. Wil je strakke lijnen en/of wimperhaartjes tekenen? Kleur dan eerst de wenkbrauw in met de zijkant van het potlood, zodat het puntje weer wat puntiger wordt of slijp het puntje. Beide versies werken goed voor mij. Verder heb ik het idee dat mijn wenkbrauwhaartjes zonder wenkbrauwgel, maar met dit product langer mooi blijven zitten door de substantie ervan. Ook blijft het product de hele dag goed zitten. Kortom: ik ben onwijs tevreden en raad je het erg aan!

Ook fijn om te weten: de producten van Annemarie Börlind zijn vegan en vrij van parabenen en siliconen.

De Annemarie Börlind Eyebrow Crayon is te koop voor € 14,00. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Sonja 19 september 2019 - 19:35

Dit is mijn favoriet! Alleen ik teken ze niet zo drastisch in, vind ik bij mijn leeftijd niet meer zo passen!

Reply

Plaats een reactie