Andrélon review styling | #tipvanandrelon

door Daphne - verdraaid mooi
andrelon review styling #tipvanandrelon

Even geleden ontving ik van Kruidvat en Andrélon een leuk pakket met daarin drie stylingproducten, waarmee ik een Bohemian vlecht kan maken. Ik was toen nét naar de kapper geweest en had mijn haar op (vrij korte) lagen laten knippen, waardoor ik een vlecht niet mooi bij mezelf vond staan. Toch heb ik de producten getest, maar wel met de coupe die ik altijd draag. Zo kun je gelijk zien of de items ook werken bij een simpele, dagelijkse look. Trouwens wel met wat #tipvanandrelon tips. Daarom lees je hier de Andrélon review met de Verrassend Volume Droogshampoo, Pink Super Shine Spray en de Pink Pretty Perfect Strong Hold Haarspray.

andrelon review styling #tipvanandrelon-1

Op de afbeelding hierboven zie je wat Andrélon eigenlijk voor mij in petto had, waarmee ik de drie producten kon gebruiken. Deze stijl vind ik onwijs leuk, zeker tijdens de zomer met een beachy outfit. Laat je dus zeker inspireren en probeer het uit als het bij jouw haar past!

Review Andrélon Verrassend Volume Droogshampoo | € 5,99

Soms heb je geen tijd of zin om je haar te wassen en komt het goed uit om het nog een dagje uit te stellen. Droogshampoo is dan ‘your best friend’! Ook als stylingproduct om structuur en volume in je haar te krijgen, is droogshampoo een handige tool.

andrelon verrassend volume droogshampoo review

Deze droogshampoo is verrijkt met collageen. Dat geeft je haar niet alleen meer volume, maar laat het ook voller en dikker aanvoelen. De formule is verrijkt met een lift-up system dat ervoor zorgt dat het vet bij de haarwortels opgenomen wordt en het haar meer volume krijgt. Zo valt het weer licht en luchtig.

andrelon verrassend volume droogshampoo review-2

Je gebruikt het door de fles goed te schudden en het aan te brengen op droog haar met zo’n 20 cm afstand. Laat het dan zo’n twee minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar. Breng je haar dan in model met je handen en creëren je eigen look.

andrelon verrassend volume droogshampoo review-1

Andrélon belooft geen witte waas en dat klopt. Vanaf het moment dat je de shampoo in je haar spuit, is er geen witte waas te zien. Je haar voelt in eerste instantie juist heel zacht, maar dat verandert na het uitkammen naar wat stugger aanvoelend haar. Hierdoor heb je dus meer structuur en kun je veel makkelijker volume in je haar creëren. De spray is vrij krachtig en de geur is zoet, bloemig. En het belangrijkste: mijn vette haarbos is verdwenen!

Review Andrélon Pink Super Shine Spray | € 6,09

Wie houdt er nou niet van mooie, glanzende haren. Glanzend haar staat (vind ik) voor gezond haar. Deze spray geef je direct zacht en glanzend haar zonder pluis mét een flexibele fixatie. Daarnaast helpt de spray je haar te beschermen tegen de hitte van de föhn een styling tools.

andrelon pink super shine spray review

Je gebruikt de spray door het haar eerst te stylen zoals je gewend bent. Dan schud je goed voor gebruik en spray je het product gelijkmatig op droog of handdoek droog haar om pluizend haar te voorkomen en een mooie glans te krijgen.

andrelon pink super shine spray review-2

Mijn gevoel is een beetje dubbel over deze super shine spray. Ja het laat mijn haar prachtig glanzen en maakt het pluisvrij. Alleen ik heb het gevoel dat het mijn haar ook vet maakt. Daarom denk ik dat dit product niet geschikt is om te gebruiken op loshangend haar, maar misschien wel wanneer je een prachtige coupe gemaakt heb dat bijvoorbeeld opgestoken is.

andrelon pink super shine spray review-1

Review Andrélon Pink Pretty Perfect Strong Hold Hairspray | € 5,09

Wanneer je jouw perfecte look gemaakt hebt, wil je het natuurlijk zo lang mogelijk in model houden. Ja ook mijn loshangende haren! Deze haarspray zorgt voor een flexibele fixatie en een extra sterke hold gedurende de hele dag. Ook zorgt de haarlak voor het behoud van het volume in je haar én het plakt niet. Daarnaast werkt het tegen pluizig haar en is het weer makkelijk uit te borstelen.

andrelon pink pretty perfect strong hold hairspray review

Je brengt je haar eerst in model en dan spray je vanaf 30 cm afstand de haarspray gelijkmatig over het hele haar. Heb je last van springerige haren? Spray dan wat haarspray op je handen en veeg het licht over de bovenkant van je haar.

andrelon pink pretty perfect strong hold hairspray review-1

Ik vind de haarspray erg fijn. Het houd mijn haren goed in model, waarbij de fixatie flexibel blijft. ’s Avonds borstel ik mijn haar en borstel ik er alles weer uit, ideaal! Daarnaast ruikt het friszoet en heeft de spray een fijne nevel.

andrelon pink pretty perfect strong hold hairspray review-2

De Andrélon stylingproducten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op kruidvat.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

Plaats een reactie