Anastasia Sultry eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
anastasia-abh-sultry-palette-review-3

Ik knipper één keer met mijn ogen en er is weer een nieuw oogschaduwpalette uit van Anastasia Beverly Hills. Over de laatste twee voorgangers was ik enthousiast. Daarom ben ik benieuwd of ze de kwaliteit hoog kunnen houden met de nieuwste telg van de Anastasia familie. Tijd om het Anastasia Beverly Hills Sultry eyeshadow palette te reviewen.

anastasia-abh-sultry-palette-review-5

Het Sultry palette bestaat uit 7 matte en 7 glanzende tinten. ‘Noir’ kun je al kennen uit het Soft Glam palette. Het uiterlijk van het palette heeft een metamorfose ondergaan. Waar de eerdere paletten een fluweelachtig omhulsel hebben, is deze variant met de sparkly glitters helemaal klaar voor de feestdagen. Erg mooi, maar de glitters laten wel wat los. Het fluweelachtige omhulsel werd snel vuil en van deze verpakking worden je handen snel glitterig. Het is ook nooit goed 😉

Verder is het qua uiterlijk gelijk gebleven met de voorgangers. Het palette heeft een onzichtbare magnetische sluiting, een grote spiegel aan de binnenzijde en een dubbel oogschaduwpenseel die iets aan de harde kant, maar van prima kwaliteit is.

anastasia-abh-sultry-palette-review-1

Swatches

anastasia-abh-sultry-palette-review-2

anastasia-abh-sultry-palette-swatches

V.l.n.r.: Fresh, Pearl, Steampunk, Rose Quartz, Ember, Bloom, Birch

anastasia-abh-sultry-palette-review-2 kopie

anastasia-abh-sultry-palette-swatches-1 V.l.n.r.: Cinder, Twig, Teak, Dystopian, Cyborg, Slate, Noir

De pigmentatie is bij alle tinten erg goed en romig. De textuur is zacht en de fall-out minimaal. Ook blijven de glitters van de shimmer tinten goed op hun plek zitten en krijg ik gelukkig geen discobal-arm. Er lijkt een goede balans te zijn tussen warme en koele tinten én lichte en donkere tinten.

Looks

Look 1:

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-2.1 anastasia-abh-sultry-palette-review-look-2

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-2.2 Bij look 1 draag ik het volgende:
Fresh: onder de wenkbrauwen
Birch: transitiekleur in arcadeboog
Cinder: bewegend ooglid
Dystopian: overgangskleur in het bewegend ooglid
Noir: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Noir: onder de ogen

Look 2:

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-1 anastasia-abh-sultry-palette-review-look

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-1.1

Bij look 2 draag ik het volgende:
Fresh: onder de wenkbrauwen
Bloom: transitiekleur in arcadeboog
Twig: transitiekleur net onder arcadeboog
Pearl: bewegend ooglid
Dystopian: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Dystopian: onder de ogen

Look 3:

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-1.5

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-1.4

anastasia-abh-sultry-palette-review-look-1.6

Bij look 3 draag ik het volgende:
Fresh: onder de wenkbrauwen
Twig: transitiekleur in arcadeboog
Rose Quartz: bewegend ooglid
Bloom: overgangskleur in het bewegend ooglid
Dystopian: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Dystopian: onder de ogen tegen de wimperrand
Bloom: onder de ogen

Review Anastasia Sultry eyeshadow palette

Waar het palette in eerste opzicht stiekem wat overbodig leek en niet echt onmisbaar door de nudetinten (dit heb ik natuurlijk expres niet hardop gezegd) heeft het palette me toch verrast. Ik houd er het meest van om bruintinten aan te brengen op mijn ogen, maar ik kwam erachter dat ik niet veel koele bruintinten heb. Hierdoor is het palette toch verrassend anders dan andere paletten met bruintinten in mijn stash en kan ik er hele andere looks mee maken. Ik neig snel naar de warme tinten, omdat die voor me gevoel het beste bij me staan. Al is het wel een verrijking om ook eens open te staan voor juist koele tinten.

Bij het aanbrengen is er veel kickback in de pan bij vooral de matte tinten, maar ze blenden perfect en snel zonder fall-out. Echt een genot om mee te werken. Ik vind de kwaliteit van de shimmertinten bij het Sultry palette verbeterd ten opzichte van het Norvina palette. De tinten hebben namelijk niet per se setting spray nodig om goed zichtbaar te zijn. Daarnaast zijn ze minder glitterig bij het aanbrengen, wat dus zorgt voor minder fall-out. Dat wil niet zeggen dat je bij de shimmers niet voorzichtig moet blijven doen met opbrengen! De look blijft de hele dag goed zitten, zonder dat de tinten verschuiven of dat de glitters overal gaan zitten. Een mooie aanwinst in mijn stash!

anastasia-abh-sultry-palette-review-4

Het Anastasia Beverly Hills Sultry eyeshadow palette is te koop op GreatBeautyBar.nl voor € 58,94.

Lees de review van het Anastasia Norvina palette hier terug.
Lees de review van het Anastasia Soft Glam palette hier terug.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

16 reacties

Tessa 15 oktober 2018 - 11:31

Mooi palette. Ik zit er aan te denken om het Naked Cherry palette te kopen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 16 oktober 2018 - 17:41

Leuk, doen!!! Ik heb het palette ook net gekocht😬

Reply
Tessa 16 oktober 2018 - 20:15

Wat toevallig! Ik werd gelijk met het palette opgemaakt. Echt zo mooi. Ik heb er ook gelijk een lipstick bij gekocht. kreeg er diverse samples van hun foundation en concealer mee plus nog wat van andere merken.

Reply
Kyra | A Loving Lady Travels 15 oktober 2018 - 14:07

Die glitters zien er echt super mooi uit! Leuke looks ook die je ermee gemaakt hebt!

Reply
Britt 15 oktober 2018 - 15:02

Wat een mooi palette! Jammer dat het zo’n duur merk is. Als ik zou moeten kiezen zou ik voor het Modern Renaissance palette gaan omdat die meer kleuren bevat die ik nog niet in mijn collectie heb. De kleuren in dit palette daarentegen heb ik al in een paar palettes zitten.

Reply
Marcelina de Boer - Walma 15 oktober 2018 - 20:07

Oehh wat een mooi luxe palet zeg! Je smokey eyes zijn echt gaaf geworden 🙂

Reply
Melissa 15 oktober 2018 - 21:37

Prachtig pallette vooral rose vind ik mooi

Reply
Balou 15 oktober 2018 - 21:37

Wat een prachtige kleuren! Loveeee it! Anastasia heeft altijd prachtige make-up, ik gebruik zelf dagelijks de glowkit ‘ that glow’

Reply
Kim 16 oktober 2018 - 06:52

Ik vind het palette er weer prachtig uit zien! Tja, ik ben nou eenmaal dol op paletten. Of ik deze echt ga aanschaffen weet ik nog niet, maar hey dat zien we wel. De looks die je ermee kunt maken zijn wel echt lekker draagbaar!

Reply
Gerdi - Blond&Bruin 16 oktober 2018 - 08:49

wat een prachtige palette! Vooral look 2 vind ik erg mooi, lijkt heel natuurlijk.

Reply
Manon / Hey Frits 16 oktober 2018 - 11:03

Heel mooi weer! Je kunt er zoveel mooie creaties mee maken, door al die variatie. Hoeveel eyeshadow palettes heb jij eigenlijk thuis hihi? Koop je steeds iets nieuws als het uitkomt, ook als je zegt dat deze eigenlijk niet zo’n toevoeging lijkt? Ben ik wel benieuwd naar 🙂

Reply
Daphne - verdraaid mooi 16 oktober 2018 - 17:40

Haha, nou ik heb er nooit teveel 😂. Laten we het daarop houden 😉. Als het me niet trekt of nieuwsgierig maakt, dan koop ik het niet. Ik koop het ook niet als ik op voorhand al kan raden dat het niets gaat worden.

Reply
Laura 16 oktober 2018 - 22:11

Wauw wat een prachtig palette en net zulke mooie looks heb je ermee gemaakt!:)

Reply
Laura 17 oktober 2018 - 21:26

Wauw echt mooi weer! Heb zelf Modern Renaissance en Soft Glow, ook hele fijne. Deze heeft wel de ideale nude tinten waar je wel voldoende mee kan variëren! Zou hem zelf denk ik niet halen. Heb denk toch al te veel dit soort tinten haha. En heb al zoveel 🙈

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 18 oktober 2018 - 11:57

Mooi palette en wat een prachtige look maakte je er mee! Wauw!
Toch skip ik dit palette omdat ik er toch niet echt warm voor loop.

Reply
Dhini 23 oktober 2018 - 09:44

Woow wat prachtig verpakking. De kleuren zijn ook mooi. Pracht palette zeg!

Reply

Plaats een reactie