Anastasia Modern Renaissance palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review

Ik kan geen genoeg krijgen van de Anastasia oogschaduwpaletten. Na enthousiaste reviews over de Sultry, Norvina en het Soft Glam eyeshadow paletten, ga ik nu het oudste zusje van de drie reviewen: het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance eyeshadow palette.

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-1

Het palette bestaat uit drie shimmer kleuren en elf matte kleuren. Verder is het palette qua look gelijk met het Norvina en het Soft Glam palette van Anastasia. Dit wil zeggen dat de buitenzijde van het palette omhuld is door een fluweelachtige verpakking. Aan de binnenzijde vind je een grote spiegel en een dubbel oogschaduwpenseel. Deze is wel wat aan de harde kant, maar van prima kwaliteit.

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Norvina-palette-review-3

Bestanddelen

 Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-2

Swatches

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-3

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-swatches-2

V.l.n.r.: Tempera, Golden Ochre, Vermeer, Buon Fresco, Antique Bronze, Love Letter, Cyprus umber

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-3 kopie

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-swatches V.l.n.r.: Raw Sienna, Burnt Orange, Primavera, Red Ochre, Venetian Red, Warm Taupe, Realgar

De kleuren hebben stuk voor stuk een erg goed pigment, ongeacht of het een matte of glanzende tint is. De kleuren Love Letter, Red Ochre en Venetian Red voelen bij het swatchen wat droger aan, maar dit doet niet af aan het pigment.

Looks

Look 1:

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-look4.2 Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-look4.3

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-look4.1

Bij look 1 draag ik het volgende:
Buon Fresco: transitiekleur in arcadeboog
Vermeer: bewegend ooglid
Tempera: onder de wenkbrauwen
Love letter & Venetian Red: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Red Ochre: buitenste ooghoek
Venetian Red: onder de ogen

Look 2:

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-look3

Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-look3.1 Anastasia-Beverly-Hills-ABH-Modern-Renaissance-eyeshadow-palette-review-look3.2Bij look 2 draag ik het volgende:
Raw Sienna: transitiekleur in arcadeboog
Primavera: bewegend ooglid
Tempera: onder de wenkbrauwen
Cyprus Umber: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Cyprus Umber: onder de ogen

Ik vind het een enorm fijn palette om mee te werken. De fall-out is minimaal en de kleuren blenden goed. De kleuren blijven de gehele dag goed op zijn plek zitten en creasen niet. Ik ben het meest verliefd op de kleur ‘Vermeer’! Wat een mooie lichte kleur! Echt perfect voor mijn huid. Ik moet zeggen dat ik wel even benieuwd was naar de kwaliteit van de kleuren Love Letter, Red Ochre en Venetian Red door de droge swatch, maar ze deden het goed op mijn ogen, blendden prima uit en lieten een krachtige kleur zien. Dat laatste had ik eerlijk gezegd bij de roze kleuren niet verwacht, omdat ik eerder gezien heb dat paletten zich bij deze kleuren niet staande kunnen houden. Anastasia wel!

Ik vind het palette een aanrader voor je stash door de diversiteit van het palette!

Het Anastasia Modern Renaissance palette is te koop op de webshop van Ici Paris XL voor € 54,95.

Heb je de andere artikelen van de Anastasia eyeshadow palettes al gelezen? Ik heb ook reviews geschreven over het nieuwe Sultry palette, Norvina palette en Soft Glam palette.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie