Anastasia Glow Kit Sun Dipped review

door Daphne - verdraaid mooi
ABH-Anastasia-Beverly-Hills-Glow-Kit-Sun-Dipped-review

Het Anastasia Glow Kit Sun Dipped palette ben ik al tig keer bij andere bloggers en vloggers tegen gekomen en iedere keer dacht ik: die MOET ik hebben. Hier zijn we dan… Eens kijken of het echt true love is of dat we snel op elkaar uitgekeken zijn.

Het palette bestaat uit vier prachtige, warme highlighters. Ik betwijfel alleen of alle kleuren toe te passen zijn op mijn lichte huid.

ABH-Anastasia-Beverly-Hills-Glow-Kit-Sun-Dipped-review-2

Voor zo’n high-end product, vind ik de verpakking eerlijk gezegd best simpel. Het palette, dat gemaakt is van stevig karton, is omringd door een kartonnetje met dezelfde print als het palette zelf. In het palette zit bij iedere kleur een uitsparing, zodat je de pans er gemakkelijk uit kunt halen en je het bijvoorbeeld in een ander magnetisch palette mee kunt nemen.

Swatches

ABH-Anastasia-Beverly-Hills-Glow-Kit-Sun-Dipped-review-swatch

V.l.n.r.: Bronzed, Summer, Tourmaline, Moonstone

De swatches voelen heel romig aan en hebben geen fall-out. Een goed begin! Wel vind ik dat Summer en Moonstone vrij dicht bij elkaar zitten qua tint.

Looks

Look 1:

ABH-Anastasia-Beverly-Hills-Glow-Kit-Sun-Dipped-review-look-3

Als bronzer heb ik de kleur ‘Bronzed’ aangebracht op mijn wangen en voorhoofd. Als highlighter heb ik ‘Summer’ aangebracht op mijn jukbeenderen.

Look 2:

ABH-Anastasia-Beverly-Hills-Glow-Kit-Sun-Dipped-review-look-2

Als bronzer heb ik de kleur ‘Tourmaline’ aangebracht op mijn wangen en voorhoofd. Als highlighter heb ik ‘Moonstone’ aangebracht op mijn jukbeenderen.

Review Anastasia Glow Kit Sun Dipped

Alle tinten zijn ontzettend romig, gepigmenteerd en blijven de hele dag op zijn plek zitten! Je kunt de highlighters lichtjes aanbrengen voor een subtiel effect, maar je kunt het ook opbouwen voor een full glam effect. Ik gebruik uit dit palette iedere keer twee tinten bij mijn looks. Doordat je deze enorm goed kunt blenden, lopen ze mooi in elkaar over.

In eerste instantie had ik dit Glow Kit palette vooral gekocht voor de twee lichtste kleuren Summer en Moonstone. Bronzed en Tourmaline leken me simpelweg te donker om op mijn lichte huid te gebruiken. Als highlighter is dat ook zeker het geval, maar als glowy bronzer zijn ze perfect! Ik maak er nooit een geheim van dat mijn voorkeur uit gaat naar matte bronzers, maar hier maak ik echt een uitzondering voor… WAUW! Bronzed is een mooie bruine bronzer voor een prachtige sunkissed look. Tourmaline leek in de pan wat meer weg te hebben van paars. Toch heeft deze op het gezicht een warmbruin effect, zonder dat het neigt naar oranje. Ik vind deze zelfs mooi als blush.

De tint Summer is bij het swatchen wat geler dan Moonstone. Toch vind ik het verschil op de huid niet erg groot. Misschien dat ik Summer wat eerder in de winter zal dragen, omdat deze nog net wat lichter is dan Moonstone.

Totaal buiten mijn verwachting in, is dus het hele palette bruikbaar voor mij en van topkwaliteit! Het is dus echt, wat ik al hoopte, true love! Het Anastasia Glow Kit palette is onder andere te koop bij Douglas voor € 50,95

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

12 reacties

Melissa 7 augustus 2018 - 10:37

Mooie zachte kleuren. De moonstone vind ik het mooist.

Reply
Nicole Orriëns 7 augustus 2018 - 10:38

Eerst dacht ik: ‘Dat is toch veels te bruin!’ maar op je gezicht is het toch mooi!

Reply
Marcelina de Boer - Walma 7 augustus 2018 - 12:10

Wauw je ziet het ook echt he dat duurdere merken toch wel echt meer kwaliteit leveren. Het staat je prachtig trouwens 🙂

Reply
Sofie Vanden broeck 7 augustus 2018 - 12:20

Prachtig merk toch he, dit item staat op mijn verlanglijstje!

Reply
Chicamoms 7 augustus 2018 - 13:10

Alvast mooie herfstkleuren!

Reply
allaboutbertina 7 augustus 2018 - 13:33

Wauw wat zijn ze mooi! Jammer dat dit merk zo duur is 🙁

Reply
Kim 7 augustus 2018 - 14:51

Mooie aanwezige highlighters, love it!

Reply
Balou 7 augustus 2018 - 16:25

Zelf heb ik deze in de versie ’that glow’& i loveeee it! Zo prachtig! Ze blijven ook super lang zitten en je hebt weinig nodig, dus doet er lang mee!

Reply
Rory 8 augustus 2018 - 11:26

Grappig. Niet sun kissed, maar sun dipped. Heel eerlijk doe ik zelf weinig met dit soort paletten. Ik ben er gewoon niet handig in en ik ben bang dat ik er dan heel raar kom uit te zien 😉 Het ziet er overigens wel naar uit dat dit kleurtjes zijn die bij mijn huidtype passen (ik ben Indisch). Maar zeker weten doe ik het niet. Dat zou ik graag aan een visagiste overlaten, hahaha.

Reply
Anne - Travelgoodies.nl 9 augustus 2018 - 10:13

Wat een mooie tinten! In de zomer gebruik ik weinig make-up maar leuk om alvast inspiratie op te doen voor de herfst.

Reply
Nicole 11 augustus 2018 - 15:11

Ik vond deze palettes nooit echt mega interessant, maar ik vind de kleuren eigenlijk toch wel onwijs mooi op jouw huid! Alle vier vind ik ze je goed staan. Nu begin ik langzaam wel te begrijpen waarom mensen dit zo’n mooi palette vinden.

Reply
Stefaan BlogVivant 12 augustus 2018 - 11:06

Leuke kleurtjes allemaal, zacht en toch een mooi resultaat!

Reply

Plaats een reactie