Alissi Brontë Purissimo Diamond serum review

door Daphne - verdraaid mooi
alissi bronte purissimo diamond serum review

Een poosje geleden testte ik al diverse producten van het (voor mij nieuwe) merk Alissi Brontë. Nu komt het merk met een nieuw serum mét diamant poeder. Diamonds are a girl’s best friend, dus nu maar hopen dat het bij dit serum ook het geval is. Daarom lees je hier de Alissi Brontë Purissimo Diamond serum review.

alissi bronte purissimo diamond serum review-4

Bestanddelen

Alissi Brontë beweert dat dit een spectaculair serum is dat maximaal volume en elasticiteit aan de huid geeft en rimpels en fijne lijntjes verzacht. Op de afbeelding hieronder vind je alle bestanddelen, maar de belangrijkste werkstoffen zijn toch wel hyaluronzuur en diamantpoeder. Het is trouwens ook wel eens verfrissend om te zien uit hoe weinig ingrediënten het serum bestaat.

alissi bronte purissimo diamond serum review-1

Het serum bevat maar liefst 93% hyaluronzuur, die het binden van vocht als belangrijkste functie heeft. Daarnaast verzacht, herstelt, regenereert en beschermt het de huid. Wist je dat de molecuul in hyaluronzuur meer dan 10.000 keer hun gewicht aan water kunnen vasthouden? Daarom wordt je huid enorm gehydrateerd en worden de huidspanning en soepelheid van de huid verhoogd. Gebruik je het serum dagelijks? Dan wordt het vochtgehalte in je huid verbeterd. Daarnaast worden rimpels minder zichtbaar door het opzwellend effect van het hyaluronzuur, waardoor de rimpel van binnenuit wordt gevuld.

Het diamantpoeder verbetert de huidteint en textuur. Daarnaast werkt het revitaliserend en krijgt de huid een subtiele shimmer door het fijne diamantpoeder. Zo verdwijnen optisch de fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast herstelt het de frisheid en zachtheid van de huid en is het een ware delicate huidvernieuwer.

alissi bronte purissimo diamond serum review-2

Werking & review Alissi Brontë Purissimo Diamond serum

Je brengt het serum aan op een schone huid voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Het is geschikt voor alle huidtypen. Het serum kun je gemakkelijk doseren met het pompje, waardoor je tegelijkertijd hygiënisch kunt werken. Daarnaast bevat de flacon een dop, waarmee het pompje in je toilettas beschermd is.

Ik kon het helaas niet vastleggen op de foto, maar de diamantpoeder zie je daadwerkelijk in het serum zitten door de prachtige schitteringen. De structuur is wat stroperig en vrij dun, precies wat je verwacht bij een serum. Daarnaast ben ik oprecht heel blij met de werking van het serum, mede door de hoge hoeveelheid hyaluronzuur. Het trekt snel in de huid, maar laat de huid alsnog heel gevoed aanvoelen. Daarnaast voelt mijn huid heel zacht en glad aan. Of het de rimpels ook opvult, kan ik je gelukkig nog niet vertellen. Daar kom ik over wat jaartjes op terug. 😉

alissi bronte purissimo diamond serum review-3

Het Alissi Brontë Purissimo Diamond serum is verkrijgbaar op de webshop van Attirance voor € 59,00 – 30 ml. Het bevat geen parabenen, parfum of alcohol.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

bychristiana 7 mei 2020 - 09:19

Ow, hier ben ik zo benieuwd naar! Ik lees echt alleen maar positieve verhalen over dit serum. Zelf gebruik ik ook altijd producten met hyaluronzuur.

Reply
Michelle Breuer 7 mei 2020 - 20:28

Klinkt goed !!

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 7 mei 2020 - 23:15

Klinkt als een heel fijn product! Deze zou ik ooit ook nog wel willen proberen. 🙂

Liefs
X

Reply
Deb 19 mei 2020 - 18:06

93% hyaluronzuur, wow! Dit is het product dat ik in eerste instantie aan zag (op Instagram) voor een hele luxe handzeep volgens mij.. 🤣🤣🤣

Reply

Plaats een reactie