Alissi Brontë Blistar 24K Gold Lip Repair review

door Daphne - verdraaid mooi
alissi bronte blistar 24k gold lip repair review

Door de gure winterdagen wordt niet alleen je huid droger, maar ook je lippen. Ze worden schraal en er kunnen velletjes of zelfs barstjes ontstaan; geen prettig gevoel. Ik test vandaag een product die je lippen niet alleen zou hydrateren, maar ook regenereren en repareren. Daarom lees je hier de Alissi Brontë Blistar 24K Gold Lip Repair Review. Daarbij kun je ook kans maken om het product zelf te testen, want ik mag hetzelfde product weggeven op Instagram!

Ingrediënten Gold Lip Repair

Lippenbalsems liggen regelmatig onder vuur, omdat ze een verslavende werking zouden hebben en uiteindelijk de lippen alleen maar meer zou uitdrogen. Zo’n verslavend ingrediënt is paraffine, maar dat vind je in de ingrediëntenlijst die je op de afbeelding hieronder ziet, niet terug. Het eerste ingrediënt is Octyldodecanol, die hydraterende en verzorgende eigenschappen heeft. Castor Isostearate Beeswax Succinate (nr. 2) werkt ook verzorgend een Cera Alba (nr. 3) beschermt je lippen tegen uitdroging.

alissi bronte blistar 24k gold lip repair review-1

Hyaluronzuur vult de rimpels op van binnenuit. Kamfer verfrist en laat de lippen tintelen, waardoor de doorbloeding geactiveerd wordt en de lippen voller worden. Daarnaast worden je lippen ook beschermd tegen de zon door de SPF 15. Kortom: ik word er enthousiast van als ik de lijst door speur en durf dit product van Alissi Brontë dan ook met een gerust hart op mijn lippen te testen.

Beloftes en review Alissi Brontë Blistar 24K Gold Lip Repair

Naast de beloftes die ik hierboven al vertelde, zegt het merk nog dat je deze lip repair ook kunt gebruiken als verzorgende lipgloss over elke kleur lipstick. Dat vind ik persoonlijk erg fijn over matte lipsticks heen, omdat die vaak uitdrogend werken. Daarnaast bevat het subtiele sparkles.

alissi bronte blistar 24k gold lip repair review-2

De tube zit dicht met een prachtige, gouden draaidop, waarbij er bij het opendraaien een plastic applicator tevoorschijn komt. Je hoeft dus niet met je vingers in een potje, maar je kunt zo de lipbalm gemakkelijk aanbrengen. Draag je het over lipstick heen en wil je niet dat alles onder zit? Breng dan een beetje product aan op je vingers en breng het deppend aan op de lippen.

alissi bronte blistar 24k gold lip repair swatch review

De sparkles waren mij zelf in eerste instantie nog niet opgevallen, maar je lippen lijken net wat meer te reflecteren als het licht erop schijnt. Dat zie je ook goed op de plekjes waar mijn ringlamp op schijnt. Daarnaast voel en ruik je direct de koele kamfer zodra je het product op je lippen aanbrengt. Het geeft gelukkig geen onprettig, tintelend gevoel, maar het verfrist zeker en je merkt dat het zeker wat doet voor de doorbloeding van je lippen. Het is niet dat het gelijk lijkt of je fillers hebt gehad, maar gewoon subtiel. En natuurlijk het allerbelangrijkste: het verzorgt en verzacht mijn lippen zeker! Gelukkig had ik geen kapotte lippen, maar droog waren ze voor gebruik zeker.

alissi bronte blistar 24k gold lip repair swatch review-1

De Alissi Brontë Blistar 24K Gold Lip Repair shop je op Attirance voor € 17,50 | 15 ml. Zin in nog meer leesvoer? Lees dan nog andere Alissi Brontë reviews terug.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 16 december 2020 - 09:58

Lijkt mij een heerlijke lipbalm. Ik ben de laatste tijd ook enthousiast aan het smeren met lipbalm, nu het toch wat kouder is geworden! En ik gebruik het ook altijd voor het slapen gaan.

Reply
Tessa 16 december 2020 - 21:00

Dit klinkt als een prettig product

Reply

Plaats een reactie