Alessandro Nail Polish review | swatch 181 Peachy Cinderella

door Daphne - verdraaid mooi

Alweer bijna anderhalf jaar geleden testte ik de Alessandro Striplac Peel or Soak starterset. Een gellak-set waar ik erg tevreden over was. Deze keer laat ik je geen gellak, maar gewone nagellak van het merk zien die ik voor je getest heb. Daarom lees je hier de Alessandro Nail Polish review met een swatch van de tint 181 Peachy Cinderella. 

Deze nagellak kun je zowel op je natuurlijke nagels als op kunstnagels gebruiken. Je kunt je nagels onwijs snel en gemakkelijk een kleurtje geven door de hoge dekking, korte droogtijd en lange houdbaarheid. Daarbij zorgt het Quick Brush penseel ervoor dat je eenvoudig, snel en streepvrij kunt lakken. Hij is namelijk lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je ook gemakkelijk vlak bij je nagelriemen kunt lakken zonder dat het een geknoei wordt.

Alessandro Nail Polish review nagellak kwast brush

De nagellak heeft een 6-free formule. Dat wil zeggen dat het geen schadelijke stoffen bevat, zoals tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, parabenen en xyleen. 

Swatch & review Alessandro Nail Polish

Door de unieke formule hoef je bij deze nagellak geen base coat te gebruiken. Zo ben je nog sneller klaar met je manicure! Na één laag heb je al een mooie dekking, maar indien gewenst kun je volgens het merk ook gewoon nog een tweede laagje aanbrengen. Als je de glans nog intenser wilt maken, dan kun je een top coat aanbrengen (zoals de Gelactic Gel Top Coat). Al is dat niet noodzakelijk. Ik heb puur de kleur ontvangen en daarom test ik puur de kleur zelf.

Alessandro Nail Polish swatch 181 peachy cinderella review nagellak

Op de swatch draag ik twee laagjes. Bij het eerste laagje was de dekking al vrij goed, maar om het volledig dekkend te krijgen (wat ik persoonlijk bij zo’n kleur het mooist vind) moet je echt twee laagjes aanbrengen. Gelukkig hoef je niet lang te wachten, want het droogt inderdaad erg snel. 

Ik ben groot fan van het kwastje, want op die manier kun je onwijs mooi, precies en egaal je nagels lakken. Het droogt niet alleen snel, maar het lakken zelf is dus ook zo gebeurd. Daarbij is de finish onwijs glanzend. En dat zonder top coat! Erg indrukwekkend. Na vier dagen ontstond de eerste chip bij de hand die ik het meest gebruik. Dat vind ik voor zo’n nagellak zonder top coat erg netjes. 

De Alessandro Nail Polish is verkrijgbaar in diverse tinten op beautytasting.com voor € 10,50 | 10 ml. Het is vegan en cruelty free. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment, ook op items in de sale. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50 ook nog een gratis gift. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 17 mei 2021 - 10:30

Ik vind lichte kleuren ook altijd het mooist als ze echt dekkend zijn. Ik heb een tijd gehad dat ik heel vaak koraalkleurige nagellak droeg, maar volgens mij heb ik momenteel niet eens zo’n kleurtje staan;-)

Reply
theNextG1rl 17 mei 2021 - 15:48

Wat een mooi kleurtje, dit soort tinten vind ik altijd mooi met zomers weer!

Reply
Charlotte 17 mei 2021 - 18:45

Wat een mega leuke kleur!

Reply
Deb 22 mei 2021 - 10:18

Wat een prachtige kleur 😍. Ik ben dol op koraal kleurtjes. Draag ze vaak de hele zomer door. Met dit merk ben ik nog niet bekend trouwens, als groot nagellak liefhebster moet ik daar misschien toch eens verandering in brengen…

Reply

Plaats een reactie